Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

Award voor Makelaardij Sierd Moll

Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van bijzonder onroerend goed zoals; woonboerderijen, landhuizen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied.

 

“We vinden dat Sierd Moll met zijn team hele vernieuwende concepten bedenkt. Neem bijvoorbeeld het idee om zoekers een gezicht en prominente plek op de website te geven waar ze aan kunnen geven wat ze zoeken. Hij gaat daarmee net een stapje verder en laat een sympathieke kant zien. Commercieel gezien is het een gokje, want als een potentiële verkoper zich meldt, zijn beide partijen vrij om samen tot een overeenkomst te komen. Het team laat daarmee zien dat ze over geloof in eigen kunnen, durf en creativiteit beschikken”, vertelt Linda Huisman, formulemanager van Buitenstate.

 

“We vinden het een uitdaging om in tijden van verandering te kijken wat onze rol is, waar we van toegevoegde waarde kunnen zijn en hoe wij mensen kunnen helpen bij hun woonwensen. En vanzelfsprekend zijn we ‘tige grutsk’ (Fries voor: erg trots) dat we deze Award hebben gewonnen!”, vertelt Sierd Moll.

Over Buitenstate

Bij de aan- of verkoop van een woning in het buitengebied spelen veel factoren mee, de bemiddeling gaat hier verder dan bij een ‘doorsnee’ woning. Buitenstate is het aanspreekpunt voor vragen bij wijzigingen in wet- en regelgeving, mogelijkheden inzake de plattelandswoning en het benutten van subsidies als een ruimte-voor-ruimte regeling.

Momenteel zijn 21 NVM-kantoren (in totaal 38 vestigingen) lid. De komende twee jaar verwacht het samenwerkingsverband een landelijke dekking te krijgen en naar een maximum aantal van 30 kantoren te kunnen groeien. Met een dergelijk aantal zit het samenwerkingsverband naar verwachting vol, alle regio’s in het buitengebied zijn dan bezet.


Terug naar het overzicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding