Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

Krapte en prijsstijging

Buitenstate brengt sinds ruim twee jaar ieder half jaar de markt voor landelijke woningen in kaart. Die cijfers, aangeleverd door NVM-onderneming Brainbay op basis van NVM-data, zijn uniek. Uit de transparantie die op deze manier ontstaat, tekent zich steeds sterker het beeld van krapte gevolgd door prijsstijgingen af.

Lees verder
Verdiepen in het vak van een ander

Dankzij jonge ondernemer Jelle ziet Ard Klijsen de praktijk van agrarisch vastgoed door een andere bril.

Je bent jong en je wilt samen met je broer het melkveebedrijf van je ouders overnemen en op termijn ook nog een tweede agrarische onderneming starten. Dat is de droom van Jelle. Maar Jelle volgt ook het nieuws en ziet dat de toekomst van de agrarische sector onzeker is. Hij snapt dat de overheid sommige boerenbedrijven wil verkleinen. Jelle vraagt zich af of en wanneer het verstandig is om iets te kopen of te pachten. Deze jonge toekomstige ondernemer denkt hier over na en wil meer te weten komen over de praktijk van het agrarisch vastgoed. Daarom klopte hij bij een Agrarisch NVM-makelaar aan.

Lees verder
‘Profiteren van de voordelen van een coöperatie’

Een deel van de winst van de bedrijfsmatige activiteiten mag voortaan worden gedeeld met de leden.

Wat u en ik allang weten, is nu ook doorgedrongen tot de rest van makelend Nederland. Namelijk dat een coöperatie enorm veel voordelen biedt. Méér nog dan een normale vereniging. De dikke Van Dale zegt erover: Vereniging van personen met het doel om voordeliger in hun behoeften te voorzien door het bedrijf van de tussenhandel en de ondernemer uit te schakelen.

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding