Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

‘Profiteren van de voordelen van een coöperatie’

Een deel van de winst van de bedrijfsmatige activiteiten mag voortaan worden gedeeld met de leden.

Wat u en ik allang weten, is nu ook doorgedrongen tot de rest van makelend Nederland. Namelijk dat een coöperatie enorm veel voordelen biedt. Méér nog dan een normale vereniging. De dikke Van Dale zegt erover: Vereniging van personen met het doel om voordeliger in hun behoeften te voorzien door het bedrijf van de tussenhandel en de ondernemer uit te schakelen.

Lees verder
Woningmarkt: meer nieuw aanbod, aantal transacties stijgt iets

Het aanbod op de woningmarkt is sinds vorig jaar 9,9% gedaald en dat is minder hevig dan voorheen; er is zelfs weer iets meer aanbod dan een kwartaal terug. Het aanbod aan appartementen daalt vrijwel niet meer terwijl de aanboddaling voor vrijstaande en ook twee- onder-één-kap woningen boven de 13% ligt. De hoeveelheid nieuw aanbod dit kwartaal kent sinds langere tijd weer een stijging en wel van 9,2% naar 44.168 woningen. Vraagprijzen stijgen met nu 9,2% nog wel flink maar ook dat percentage is lager dan vorig jaar.

Lees verder
‘Er is een blijvende interesse in grond’

De vraag naar grond blijft groot, ziet Ard Klijsen van NVM. Niet alleen vanuit de landbouw, maar ook vanuit andere hoeken is er blijvende interesse. Aanbod is er ook van veehouders; van stoppers, uit noodzaak, maar ook om het bedrijf te verbeteren.

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding