Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

Buitenstate analyseert de markt voor landelijke woningen

Voor het eerst is door Buitenstate Makelaars specifiek de markt voor landelijke woningen in kaart gebracht. Buitenstate gaf de NVM opdracht om de data samen te stellen voor de markt van vrijstaande woningen met het kenmerk ‘landelijk gelegen’ en/of ‘buiten de bebouwde kom’ aangevuld met alle woonboerderijen. “De NVM biedt al cijfers van woonboerderijen, maar de landelijke markt, waarop Buitenstate een autoriteit is, is breder”, stelt Buitenstate Makelaar Ard Klijsen uit Oosterhout, tevens voorzitter van de vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed van de NVM. “Immers, wij
zijn gespecialiseerd in vrijstaande woningen in het buitengebied, dat zijn naast woonboerderijen, ook villa’s, landgoederen en nog veel meer. Die zijn meegewogen in deze unieke cijfers.”

Lees verder
Vrijkomende agrarische bebouwing verdient goede herbestemming

Herbestemmen of slopen. Dit zijn de beide uitersten van de oplossing voor de toenemende leegstand van boerderijen en agrarische bedrijfsruimten. Zo niet, dan zet de verloedering en verrommelingvan het platteland door, meent de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk Vastgoed (NVM A&LV). Vorige week presenteerde de NVM haar notitie* over een vitale toekomst voor het Nederlandse buitengebied.

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding