Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Nieuws en actualiteiten

‘NVM Agrarisch & Landelijk-makelaars hebben veel te bieden’

Affiniteit met de agrarische sector is Ard Klijsen, makelaar-taxateur en voorzitter van de NVM-vakgroep Agrarisch & Landelijk, met de paplepel ingegoten. En dat geldt voor veel NVM A&L-makelaars, vertelt Klijsen. “We kunnen agrarisch ondernemers dan ook als geen ander ondersteuning en advies bieden.”

Lees verder
Landelijk wonen met paarden in trek

Het groene gras lonkt. Terwijl korenbloemen, klaprozen en koolzaad Nederland kleurig tooien staan kopers te popelen om naar het buitengebied te trekken. De cijfers bewijzen het. Dit laatste half jaar zijn de transactieprijzen met maar liefst 4% gestegen. Vooral in het Noorden moeten kopers snel beslissen, de looptijd is momenteel 70 dagen. Ook is er veel vraag naar huizen met voorzieningen voor paarden. Bij Buitenstate staan ruim 1.000 woningzoekenden ingeschreven die een paardenobject willen kopen.

Lees verder
Verduurzaming sector beïnvloedt vastgoedmarkt

De verduurzaming van de sector en overheidsregels hebben grote invloed op de bemiddeling in percelen, bedrijven en rechten. Al met al was er in 2018 sprake van wat minder transacties dan in 2017, meldt de makelaarsvereniging NVM in het rapport ‘Vastgoedmarkt in beeld 2018’.

Lees verder

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding