Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

ROOSENDAAL Kortendijksestraat 68 -70

Eengezinswoning, vrijstaande woning

De map wordt geladen…

De kaart openen / sluiten

Een object met (ontwikkelings-)mogelijkheden!

Deze vrijstaande voormalige woonvoorziening voor jeugdzorg kent een centrale ligging. Vanuit de prettige woonwijk zijn de winkelvoorzieningen in winkelcentrum Dijkcentrum, het stadscentrum, scholen en uitvalswegen (A58) snel en eenvoudig bereikbaar.

Het is geheel is zeer geschikt voor onder meer (dubbele) bewoning al dan niet in combinatie met een beroep aan huis. Ook herontwikkeling van nieuwbouw zou op deze locatie tot de mogelijkheden behoren.


Kenmerken

Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar: circa 1970
Inhoud woonhuis: Circa 1.395 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: Circa 452 m2
Overige inpandige ruimte: Circa 24 m2
Externe bergruimte: Circa 28 m2
Perceel: Kadastraal bekend als
Gemeente Roosendaal en Nispen, sectie D, nummer 7022, grootte circa 733 m2
Isolatie: De woning is deels voorzien van dubbele beglazing
Nutsvoorzieningen: Aangesloten op gas, water, riolering, elektra en cai aansluiting
Verwarming: Verwarming door middel van een CV-ketel. Warm water door middel van een elektrische boiler en een gasboiler.
Bestemming: Enkelbestemming Wonen met bouwvlak voor twee wooneenheden
Ligging: In woonwijk, aan rustige weg, nabij uitvalswegen
Bijzonderheden: De woning dient volledig gerenoveerd dan wel gemoderniseerd te worden
Locatie geschikt voor herontwikkeling


De indeling van deze dubbele woonruimte

Kortendijksestraat 68
Achter de voordeur van Kortendijksestraat 68 bevindt zich de entree, met toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte met fonteintje, een kantoorruimte en de gang. Middels een vaste trap is de verdieping bereikbaar.

De kantoorruimte is ingericht met een parketvloer en een systeemplafond. De kozijnen zijn ingezet met dubbel glas. Vanuit de kantoorruimte is de deels betegelde doucheruimte toegankelijk.

De gang verschaft toegang tot de ruime eetkamer en trapopgang naar 1e verdieping.

De woonkamer is ruim bemeten (circa 10,24 m. x 5,17 m.). Er is een systeemplafond aanwezig en er is een uitgang naar buiten.

De royale keuken is deels betegeld en ingericht met een keukenblok voorzien van vaatwasser, 5 pits gasfornuis, oven, koelkast en magnetron. Vanuit de keuken is er toegang tot de achterentree.

Kortendijksestraat 70

Via de entree/hal zijn de woonkeuken en 3 kamers bereikbaar. De woonkeuken is eenvoudig ingericht met een keukenblok voorzien van spoelbak, gaskookplaat en afzuigkap. De vloer is van beton, de wanden zijn deels betegeld en er is een meterkast aanwezig met voldoende groepen en een gasmeter.

Kamer I, in het verlengde van de keuken gelegen, is circa 2,62 m. x 5,75 m. groot, beschikt over een houten vloer en hardhouten kozijnen ingezet met dubbel glas.

Kamer II is aan de achterzijde van het pand gelegen en is met circa 4,23 m. x 4,70 m. de grootste van de drie. Ook hier is een houten vloer aanwezig en zijn de hardhouten kozijnen ingezet met dubbel glas. De schouw zorgt voor een gezellige sfeer. Vanuit deze ruimte is de achterentree toegankelijk.

De achterentree beschikt over een betegelde vloer, wanden voorzien van stucwerk en een systeemplafond. Vanuit de achterentree is er toegang tot de geheel betegelde doucheruimte met vaste wastafel, de geheel betegelde toiletruimte en de bijkeuken, welke plaats biedt aan de wasmachine-aansluiting.

Kamer III bevindt zich rechts van de entree en is circa 3,53 m. x 2,99 m. groot.


De verdiepingen.....

Eerste verdieping
De eerste verdieping is zeer royaal bemeten en is ingericht met drie overlopen, een CV-ruimte, tien slaapkamers, enkele kasten en twee doucheruimtes met toiletten (2011). De verdiepingsvloer is deels van hout en deels van beton. De slaapkamers zijn van verschillende grootte (kleinste kamer
is circa 10,5 m² groot)en de meesten zijn voorzien van een Velux dakraam.

Tweede verdieping
De zolder bestaat eveneens uit een houten verdiepingsvloer en biedt plaats aan de elektrische boiler (Daalderop, eigendom) en de gasboiler (A.O. Smith, eigendom). De zolder is te gebruiken als bergruimte.


Buiten

Achtertuin
De achtertuin is deels bestraat en deels aangelegd. In de achtertuin bevindt zich een recent gebouwde berging van 9,63 m. x 3,00 m.

Algemeen
De locatie is tevens geschikt voor herontwikkeling. Het vigerende bestemmingsplan geeft de mogelijkheid tot het bouwen van maar liefst 2 wooneenheden ter plaatse met een maximale bouwhoogte van 10 meter en een maximale goothoogte van 5 meter. Op het object is inmiddels een woonbestemming vastgesteld.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1970
Woonoppervlakte 452 m2
Overige inpandige oppervlakte 23 m2
Perceeloppervlakte 733 m2
Externe bergruimte 28 m2
Inhoud 1.395 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 11
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Dakraam, tv kabel
Energie
C.V.-ketel A.O. Smith
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming C.v.-ketel
Warm water Gasboiler eigendom, elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin Achtertuin, zijtuin
Achtertuin 330 m2 (15m diep en 22m breed)
Ligging tuin Gelegen op het zuid, bereikbaar via achterom
Garage Geen garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Kortendijksestraat 68 -70 in ROOSENDAAL? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding