Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

OOSTEIND Heikantsestraat 30

Eengezinswoning, vrijstaande woning

Landelijk wonen…..

Heerlijk rustig en landelijk gelegen te midden van de landerijen, met een erg prettig vrij uitzicht over onder meer het eigen perceel.

Vanaf deze locatie zijn voorzieningen van zowel Oosterhout als Dongen, als ook de uitvalswegen goed bereikbaar.

Niet alleen de ligging is prima, ook de indeling en mogelijkheden van deze woning zijn, onder meer voor grotere gezinnen, ideaal te noemen. Zo treft u op de begane grond onder andere een ruime woonkamer, een prettige woonkeuken en een badkamer aan. Op de verdieping zijn vijf slaapkamers en een toiletruimte aanwezig. Ter plaatse van de zolder zou, na het doen van enige aanpassingen, een nog een extra (slaap-)kamer gecreëerd kunnen worden.

Verder staat op het perceel nog een grote loods, verdeeld in meerdere ruimten, welke perfect is als zijnde garage, bergruimte en stalruimte voor een aantal paarden.

Kenmerken
Type woning: Vrijstaande woning
Bouwjaar woning: Circa 1968
Inhoud woning: Circa 511 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: Circa 136 m2
Overige inpandige ruimte: Circa 6 m2
Externe bergruimte: Circa 311 m2
Percelen kadastraal bekend als:
Gemeente Oosterhout, sectie V, nummer 706 ged., oppervlak circa 53 a 02 ca
Gemeente Oosterhout, sectie V, nummer 709 ged., oppervlak circa 40 a 78 ca
Tezamen groot circa 93 a 80 ca of zo groot als na kadastrale inmeting blijkt.
Nutsvoorzieningen: Aangesloten op gas, water, riolering, elektra en CAI-aansluiting;
Isolatie: Houten kozijnen waarin grotendeels dubbele beglazing.
Verwarming en warm water: Door middel van een CV-ketel. Merk Remeha Avanta 35c, bouwjaar crica 2014
Bestemming: Wonen en agrarisch
Ligging: Op rustige locatie, vrij uitzicht, buiten bebouwde kom, voorzieningen en uitvalswegen zijn goed bereikbaar.
Bijzonderheden: De kap van de woning is behandeld tegen boktor.


Vrijstaande woning met een prima indeling......

Vanuit de entree/hal, met meterkast (voldoende groepen, aardlek en slimme meter) en een met vloerbedekking beklede trapopgang waaronder een ruime provisieruimte, heeft u toegang tot zowel de woonkamer als de woonkeuken. De hal is afgewerkt met een tegelvloer, lambrisering waarboven stucwerk en een stucwerk plafond.

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en is voorzien van een sfeervolle houtkachel, een laminaatvloer op een deels houten en deels betonnen vloer, spachelputz wandafwerking en een schuurwerk plafond. De raampartijen (houten kozijnen waarin dubbele beglazing) zorgen voor een prettig lichtinval ter plaatse. De ramen aan de zijkant zijn voorzien van screens.

Woonkeuken
De woonkeuken is een erg fijne plek om te verblijven en is van alle benodigde gemakken voorzien. Het interieur staat in een L-vorm opgesteld en is voorzien van voldoende boven- en onderkastjes, een kunststof werkblad waarboven een groot raam (houten kozijn met dubbele beglazing), een RVS spoelbak en als inbouwapparatuur een 4-pits gaskookplaat, vlakschuif afzuigkap, een koelkast, een combi-oven/magnetron en een vaatwasser. De ruimte is afgewerkt met een linoleumvloerbedekking waaronder een tegelvoer, deels betegelde en deels stucwerk wanden en een stucwerk plafond.

Badkamer / Toiletruimte
Direct grenzend aan de keuken is een gang gesitueerd. Deze geeft op zijn beurt toegang aan de ruime provisieruimte, de badkamer en de toiletruimte. Middels een buitendeur heeft u toegang tot het erf. De geheel betegelde badkamer is praktisch ingericht met een ligbad, douche, wastafel, radiator, wasmachineaansluiting en natuurlijke ventilatie. De toiletruimte is in dezelfde stijl afgewerkt, is deels betegeld en voorzien van een staand toilet, fonteintje, radiator en natuurlijke ventilatie middels een klein raam.

Voldoende ruimte op de verdiepingen

Via de overloop heeft u toegang tot onder meer een toiletruimte, praktische vaste kasten en de vijf slaapkamers die deze woning rijk is. De overloop kent een nette afwerking en beschikt over een vlizotrap richting de royale zolder. Het raam in de zijgevel zorgt ter plaatse voor een prettig lichtinval.

Eerste verdieping
Vanaf de overloop met gang, welke is voorzien van vloerbedekking en praktische vaste kasten, heeft u toegang tot vijf slaapkamers en een deels betegelde toiletruimte (v.v. staand toilet, radiator en natuurlijke ventilatie). De slaapkamers zijn allen ruim van opzet, hebben een wastafel en zijn keurig afgewerkt met onder meer vloerbedekking, stucwerk wanden en plafonds. De ruimtes beschikken over houten kozijnen waarin dubbele beglazing is geplaatst en waarbij de ramen van de hoofdslaapkamer tevens zijn voorzien van screens. Middels de gang met niveauverschil zijn drie slaapkamers bereikbaar. De twee achterste kamers zijn voorzien van vaste kasten in een wand afgewerkt met houten schrootjes.

Tweede verdieping
Tevens vanaf de overloop is middels een vlizotrap de ruime zolder bereikbaar, welke in twee delen is opgesplitst. De voorzolder met opstelling van de CV-ketel en de bergzolder met klein dakraam. De ruimte is voldoende groot om, indien gewenst en na het doen van enige aanpassingen, als (slaap)kamer te kunnen functioneren.

Rondom de woning......

....is een riant perceel gelegen met onder meer een verzorgde voortuin, aan het erf een zijtuin met volgroeide bomen en struiken, een moestuin met kas, een grote weide en een buitenrijbak. Direct achter de woning is een grote schuur gesitueerd. Deze is uit metselwerk opgetrokken, voorzien van betonnen vloer en een asbestvrij golfplaten dak. De schuur is opgesplitst in meerdere praktische berg- en stallingsruimtes.

Schuur
Het voorste gedeelte van het bijgebouw is opgesplitst in drie gedeelten. Het voorste deel, een voormalige garage, is een praktische berging met een loopdeur aan de erfzijde en openslaande deuren richting de weide en het kippenverblijf. Vervolgens treft u de voormalige varkensstal aan. Deze is thans in gebruik als berging en middels openslaande deuren te bereiken vanaf het erf. Ter plaatse zijn de putten nog aanwezig, evenals de voorzieningen van elektra en water. Als laatste treft u een bergruimte aan welke thans als houtopslag dient. Vanuit hier heeft u toegang tot de houten aanbouw alwaar de oude mestput gesitueerd is.

Berging met paardenstal
Via buitenom is de tweede schuur met stal bereikbaar. Deze ruimte is toegankelijk middels een grote schuifdeur en betreft een riante berging/stallingsruimte. Achter in deze ruimte is de paardenstal gesitueerd. Deze biedt thans plaats aan drie paarden. Naast deze stal is de buitenbak gesitueerd en zijn de weiden direct bereikbaar.

Garage / Stallingsruimte
Het achterste deel van de schuur is de garage annex werkplaats. Deze is toegankelijk middels openslaande deuren. Aan de garage aangebouwd is een riante berging / stallingsruimte gesitueerd. Deze is opgebouwd uit damwandprofielen en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van onder meer tractoren, aanhangers en/of auto’s. In deze ruimte is tevens de pomp voor de beregeningsinstallatie gesitueerd.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1968
Woonoppervlakte 136 m2
Overige inpandige oppervlakte 6 m2
Perceeloppervlakte 9.380 m2
Externe bergruimte 311 m2
Inhoud 511 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 5
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Buitenzonwering, dakraam, tv kabel, rookkanaal
Energie
Warm water C.v.-ketel
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Inpandige garage, parkeerplaats

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Heikantsestraat 30 in OOSTEIND? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

Player wordt geladen...

Straatbeeld / Voorzijde
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Entree / Hal
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Woonkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Keuken
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Badkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Erf
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Erf
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding