Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

OOSTEIND Ekelstraat 8

Eengezinswoning, vrijstaande woning

Hoe multifunctioneel kan een woning zijn? In dit geval zéér multifunctioneel! Doordat deze vrijstaande woonboerderij onder meer beschikt over een zeer riante garage met werkruimte en bergruimte kunt u onder meer denken aan een bedrijf of kantoor aan huis, een hobby waar u veel ruimte voor nodig heeft en/of het stallen van bijvoorbeeld oldtimers. Maar dit is niet alles! De woning biedt u namelijk tevens de mogelijkheid voor mantelzorg door afgescheiden gedeelte. De woning is hier reeds op ingericht. En ook buiten is er voldoende ruimte aanwezig. Hier treft u naast de royale en gezellig aangelegde tuin tevens een weide aan waar u kleinvee zou kunnen plaatsen.

Al met al betreft het hier een comfortabele woning met genoeg mogelijkheden en dit alles op een gunstige en zeer centrale locatie! Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zouden zijn? Maakt u gerust een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en laat u verrassen door de ruimte die dit object u te bieden heeft!

Bijzonderheden:
- Mantelzorg of dubbele bewoning mogelijk;
- Ideaal voor beroep of bedrijf aan huis (e.e.a. onder de restrictie van het thans geldende bestemmingsplan).
- De N629 wordt verlegd, waardoor de straat voor de woning autoluw en doodlopend wordt (bron: www.brabant.nl/N629)

Comfortabel wonen
Deze woonboerderij is in twee woonunits opgedeeld, ideaal voor dubbele bewoning of ten behoeve van mantelzorg. Het grootste deel is gelegen aan de rechterzijde en bestaat uit onder meer een riante woonkamer, semi-open keuken en bijkeuken op de begane grond. De gehele begane grond is voorzien van een plavuizenvloer.

Entree/Hal/Toiletruimte
De oorspronkelijke entree wordt thans niet als dusdanig gebruikt, maar kent een functie als provisieruimte. De ruimte is voorzien van diverse vaste kasten welke als provisieruimte of als garderoberuimte gebruikt kunnen worden. Tevens is hier de meterkast gesitueerd. De entree biedt u toegang tot de hal voorzien van de trapopgang naar de verdieping en een geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, wastafelmeubel en mechanische ventilatie. Het lamellen plafond beschikt over inbouwspots. Verder heeft u via de hal toegang tot zowel de woonkamer als een tussenportaal dat naar de keuken en de wasruimte leidt.

Woonkamer
De woonkamer is een heerlijk riante en zeer lichte ruimte. Zeer sfeervol is de afwerking van de kamer, deze beschikt onder meer over deels metselwerk wanden, een balken plafond, openslaande deuren richting de achtertuin en een gezellige houthaard. De vele raampartijen zorgen voor voldoende en een zeer prettig lichtinval. De houten kozijnen aan de voorzijde zijn voorzien van dubbele beglazing en aan de zijkant zijn voorzetramen geplaatst.

Keuken / Wasruimte
Vanuit een geheel betegeld tussenportaal zijn zowel de keuken, de wasruimte als de achtertuin te bereiken. De deur naar de achtertuin, alsmede het raam van de wasruimte zijn voorzien van een rolluik. Ter plaatse van de praktische wasruimte zijn de aansluitingen voor de wasapparatuur aanwezig en heeft u nog voldoende ruimte om een vriezer en/of koelkast te kunnen plaatsen. De semi-openkeuken is ingericht met een sfeervol landelijk interieur. Het interieur is in een L-vorm opgesteld en beschikt over voldoende kastruimte, een natuurstenen aanrechtblad, RVS spoelbak en als inbouwapparatuur een Boretti-fornuis bestaande uit een oven en een 4-pits gascomfort, een afzuigschouw, koelkast en elektrische boiler (10 L). Vanuit de keuken heeft een prettig vrij zicht op de achtertuin.

De verdieping…..
Op de verdieping, aan de rechterzijde van de woning, treft u onder meer twee slaapkamers, een ruime badkamer en een grote zolderruimte aan. De overloop geeft toegang tot de betreffende ruimtes.

Slaapkamers / Walk-in-closet
Vanaf de overloop heeft u toegang tot de twee slaapkamers. Slaapkamer I ligt aan de voorzijde, is ruim van opzet, kent een speelse indeling en is keurig afgewerkt. De kamer is voorzien van een kleine dakkapel (houten kozijnen waarin dubbele beglazing), een handige inbouwkast, een wastafel en een laminaatvloer. Slaapkamer II is aan de achterzijde gesitueerd. Deze kamer is eveneens ruim te noemen en keurig afgewerkt met onder meer een laminaatvloer. Via het grote dakraam (dubbele beglazing) komt er voldoende licht de ruimte binnen. Erg praktisch is de naastgelegen walk-in-closet. Deze biedt voldoende ruimte om u garderobe te kunnen opbergen.

Badkamer
Via een niveauverschil is een tweede overloop bereikbaar. Hieraan grenzen de badkamer en de stookruimte voorzien van de CV-ketel en de omvormers voor de zonnepanelen (ter overname). De volledig betegelde badkamer mag zeer riant genoemd worden en is voorzien van alle gemakken. Zo is de ruimte ingericht met een ligbad, een douche met thermosstaatkraan, een staand toilet en een wastafelmeubel met enkele spoelbak. Verder beschikt de ruimte over een groot dakraam, een handige ingebouwde waskorf en inbouwverlichting ter plaatse van het spuitwerkplafond. Verwarming geschiedt middels vloerverwarming.

Zolderruimte
Deze zolderruimte betreft de voormalige hooizolder. De details, zoals de deuren in de buitengevel en de balken van het dak, zijn behouden gebleven. Het betreft hier een zeer riante ruimte waar de mogelijkheid aanwezig is om meerdere kamers te creëren.

Mogelijkheid voor dubbele bewoning of mantelzorg
Aan de linkerzijde treft u de tweede woonunit van de woning aan. Deze is onder meer ingericht met een woonkamer, dichte keuken, een slaap-/werkkamer en badkamer op de begane grond, een kelder en een L-vormige slaapkamer op de verdieping. De begane grond van dit deel van de woning is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Keuken
Aan de voorzijde van de woning heeft u een eigen entree / halletje (thans alleen in gebruik als garderoberuimte) welke toegang geeft aan de gezellige woonkeuken. Deze keuken is voldoende groot om naast het in L-vormige interieur een keukentafel te plaatsen. Het keukeninterieur bestaat uit voldoende boven- en onderkastjes waartussen betegeling, een kunststof aanrechtblad, een RVS spoelbak en alle benodigde inbouwapparatuur zoals een 4-pits gaskookplaat waarboven een afzuigkap, een oven, een koelkast, vriezer en vaatwasser.

Woonkamer
Middels sfeervolle openslaande deuren is vanuit de keuken de woonkamer bereikbaar. Een fijne ruimte met een inbouwkast, lichte doorlopende tegelvloer, balken plafond en granol wandafwerking. Via een tussenportaal, met eenzelfde afwerking, is de achtertuin bereikbaar. Tevens zijn vanuit de woonkamer de kelder, de afgesloten trapopgang naar de verdieping en de badkamer te bereiken.

Werk-/slaapkamer
Direct naast de keuken is een voorkamer gesitueerd. Deze is ideaal als slaapkamer of als werkkamer en beschikt over een sfeervolle sierschouw en een laminaatvloer.

Badkamer
Middels een kleine trapopgang is de volledig betegelde badkamer toegankelijk. Deze is zeer ruim van opzet en is ingericht met een whirlpoolbad, een douche, een wastafelmeubel met enkele spoelbak en een staand toilet. Ter plaatse van het lamellen plafond is inbouwverlichting aanwezig.

Kelder
Onder de badkamer is als het ware de kelder gesitueerd (de tussenvloer is ter plaatse geïsoleerd) en is via een klein portaaltje vanuit de woonkamer toegankelijk. In de kelder heeft u niet alleen ruimte om proviand op te slaan, hier zijn tevens de aansluitingen voor de wasapparatuur gesitueerd. Een raampje zorgt hier voor natuurlijke ventilatie.

Verdieping
Ter plaatse van de verdieping treft u een bergruimte en een riante slaapkamer aan. De slaapkamer is in een L-vorm gesitueerd en beschikt over diverse inbouwkasten. Middels een deur (thans niet functionerend) zou de andere helft van de woning te bereiken zijn.

Ideale ruimtes voor werk of hobby
Direct grenzend aan de woning is het multifunctionele bijgebouw gesitueerd. Deze is zowel met een eigen entree als vanuit de woning bereikbaar en geeft toegang tot de achtertuin. Het betreft hier een perfecte ruimte als u vanuit huis werkt, een hobby heeft waarbij u veel ruimte nodig heeft of graag auto’s/campers of oldtimers wilt stallen. Het gebouw is opgetrokken uit metselwerk wanden, is voorzien van damwandprofieldakplaten en beschikt over houten kozijnen waarin enkele beglazing is aangebracht, deels met voorzetramen. Het bijgebouw is in een aantal ruimtes opgesplitst. U kunt hierbij denken aan twee kantoor-/speel- of hobbyruimtes waarvan een met houtkachel en gezellige bar (voormalige showroom). Een riante garage annex loods met een grote elektrisch bedienbare overheaddeur (middels twee afstandsbedieningen), een keukenblok (v.v. fornuis en boiler) en aansluitend twee berg-/werkruimtes. Verder zijn er aan de achterzijde van het gebouw nog twee bergingen vanaf de achtertuin toegankelijk en hierdoor erg praktisch om tuingereedschap in op te bergen.

Buiten
Rondom de woning is een gezellige tuin aangelegd. Aan de voorzijde is de tuin voorzien van diverse planten en struiken en biedt de riante oprit plaats voor meerdere auto’s. Het terrein wordt bij de oprit en aan de rechterzijde van het bijgebouw afgesloten middels een poort. Hier treft u tevens een weide waar u de mogelijkheid heeft om schapen of ander kleinvee te plaatsen. Aan de achterzijde is de tuin ingericht met een groot gazon, sfeervolle plantenborders en een gezellig overdekt terras.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1900
Woonoppervlakte 479 m2
Overige inpandige oppervlakte 230 m2
Perceeloppervlakte 2.754 m2
Inhoud 1.960 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 4
Aantal verdiepingen 4
Voorzieningen Dakraam, rolluiken, tv kabel, rookkanaal, zonnecollectoren
Energie
C.V.-ketel Nefit Topline HRC 45 CW6 (Eigendom, Combiketel, 2014)
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas, voorzetramen
Verwarming C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water C.v.-ketel, elektrische boiler eigendom
Buitenruimte
Ligging Buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Achtertuin 165 m2 (19m diep en 9m breed)
Garage Vrijstaande stenen garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Ekelstraat 8 in OOSTEIND? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

Player wordt geladen...

Voorzijde / Straatbeeld
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Hal
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Woonkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Keuken
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Badkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Multifunctionele ruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Multifunctionele ruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Garage
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Woonkamer tweede woonruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Keuken tweede woonruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Badkamer tweede woonruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Tuin
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Straatbeeld
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Straatbeeld
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding