Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

MOLENSCHOT Schoolstraat 60

Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Een heerlijke rustige locatie.... met mogelijk 2 extra bouw-mogelijkheden !

Halfvrijstaande woning met mogelijkheid voor de bouw van 2 extra woningen op hetzelfde perceel, waarvan 1 in de bestaande karakteristieke schuur gebouwd zou mogen worden waarvan verkoper een positief principe-besluit van B&W heeft van gemeente Gilze en Rijen.

in een gezellig en gemoedelijk dorp als Molenschot. De woning is landelijke gelegen, maar kent wel een centrale ligging ten opzichte van de uitvalswegen (A58 en N282) richting Tilburg en Breda. Voorzieningen zoals een basisschool en sportaccommodaties, zoals onder meer een manege en voetbalvereniging, zijn in Molenschot aanwezig. Uitgebreide winkelvoorzieningen treft u in de nabij gelegen plaatsen Gilze, Rijen en Bavel. Deze zijn binnen 10 autominuten bereikbaar.

Omgeving van Molenschot
Molenschot ligt tussen Bavel en Rijen. Ten oosten van Molenschot bevindt zich de Molenschotse Heide. Voor een groot deel wordt deze in beslag genomen door militaire oefenterreinen en de Vliegbasis Gilze-Rijen, alsmede door een golfterrein en een camping, maar er is een toegankelijk gebied overgebleven dat bestaat uit naaldhout dat werd aangeplant op voormalig stuifzandgebied. In het zuiden en westen van de plaats vindt men een landbouwgebied, waar doorheen de Gilzewouwer Beek en de Goorloop in westelijke richting stromen.

Kenmerken
Type woning: Twee onder een kap woning
Bouwjaar: woonhuis circa 1914, voormalige varkensstal circa 1969
Inhoud woning: Circa 483 m3
Gebruiksoppervlakte wonen: Circa 36 m2
Gebouwgebonden buitenruimte: Circa 5 m2
Externe bergruimte: Circa 476 m2
Percelen, kadastraal bekend als: Gemeente Gilze en Rijen, sectie P, nummer 500, groot 0 ha 32 a 60 ca
Nutsvoorzieningen: Aangesloten op water, gas, elektra, riolering en CAI.
Isolatie: Grotendeels voorzien van dubbele beglazing geplaatst in houten kozijnen.
Dakisolatie. Dak en ramen zijn nageisoleerd door defensie.
Asbest: Voorzien van asbesthoudende materialen
Verwarming: Middels een CV-installatie, merk Nefit, bouwjaar ca. 2015
Bestemming: Wonen
Ligging: Rustig gelegen in buitengebied, uitvalswegen goed bereikbaar.
Bijzonderheden: Naast de woning zijn op het perceel een vrijstaande varkensstal, een vrijstaande schuur en een buitenbak gesitueerd.

Prettig wonen!
Naast een fijne ligging beschikt deze twee onder een kap woning over aangename verblijfsruimtes. Zo treft u een ruime woonkamer, praktische keuken en handige bijkeuken aan. Tevens op de begane grond een slaap- en badkamer. De woning is hierdoor levensloopgeschikt.

Entree / Hal
De entree van de woning is aan de zijkant gesitueerd en geeft u toegang tot de hal met meterkast (14 groepen en aardlek), ruimte voor de garderobe en een deur richting de woonkamer. De hal is afgewerkt met een parketvloer, metselwerk wanden en schrootjes plafond.

Woonkamer / Keuken
De gezellige woonkamer, afgewerkt met een fraaie houten vloer, deels stucwerk wanden en een sfeervol balken plafond, is bereikbaar vanuit de hal en geeft op zijn beurt toegang tot het portaal richting de bijkeuken en het halletje richting de slaap- en badkamer. Ter plaatse van de woonkamer is tevens een open keuken gesitueerd. Het interieur is in een U-vorm opgesteld en beschikt over voldoende kastruimte, 1 1/2 spoelbak met afzetblad en inbouwapparatuur zoals een oven, 4- pits gaskookplaat, een afzuigschouw en koelkast.

Bijkeuken / Toiletruimte
Vanuit het tussenportaal, met buitendeur, tegelvloer en deels betegelde wanden, kunt u de bijkeuken en de toiletruimte bereiken. De bijkeuken is een ideale en zeer riante ruimte voorzien van een keukenblok met onderkastjes en een RVS aanrechtblad. Tevens is hier de wasmachine-
aansluiting gesitueerd. De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde wanden en een gipsplaten plafond. De toiletruimte is volledig betegeld en ingericht met een staand toilet, fonteintje, radiator en natuurlijke ventilatie middels een klein raam.

Halletje
Een tweede halletje annex portaal is bereikbaar via de woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een vaste kast en biedt middels een vaste trap toegang tot de verdieping. Tevens zijn de slaapkamer en de badkamer vanuit hier bereikbaar. De wanden van deze ruimte zijn afgewerkt
met granol, de vloer is voorzien van vloerbedekking en het plafond beschikt over stucwerk.

Slaapkamer
Aan de voorzijde van de woning ligt deze ruime slaapkamer, welke uiteraard ook gebruikt zou kunnen worden als kantoor- of speelruimte. De grote raampartij zorgt dat er in de kamer een prettig lichtinval aanwezig is en dat u een fijn vrij zicht heeft. Verder is de kamer voorzien van een handige vaste kast en een wastafel. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en een spanplafond.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is ingericht met een wandcloset, douchehoek, wastafel, radiator en mechanische ventilatie. Het plafond is voorzien van schrootjes.

Verrassende indeling op de verdieping
Eenmaal boven treft u eerst een riante overloop aan. Deze overloop wordt thans als hobbyruimte gebruikt en biedt de mogelijkheid om een extra slaap- en/of badkamer te realiseren.

Overloop
Deze riante ruimte is thans een heerlijke relaxruimte. Door zijn afmetingen zou hier de mogelijkheid aanwezig zijn om een extra slaapkamer en/of een badkamer te realiseren. Vanaf de overloop zijn twee slaapkamers en een bergvliering (middels klein luik) bereikbaar. Tevens beschikt de overloop over diverse bergruimtes achter de knieschotten, heeft een dakraam aan de achterzijde van de woning en is een CV-ketel aanwezig (Nefit, bouwjaar 2015).

Slaapkamers
Ter plaatse van de verdieping zijn twee slaapkamers gesitueerd. Twee fijne ruimtes met ieder een vaste wastafel, een vaste kast en op een kamer bergruimte achter de knieschotten. Ook de afwerking is grotendeels gelijk aan elkaar; op de vloer ligt vloerbedekking, de wanden zijn deels voorzien van behang en deels houten schrootjes.

Buiten
Op het ruime perceel van circa 3260m2 is niet alleen een fijne woning gesitueerd, maar treft u tevens een aantal bijgebouwen aan. Door de aanwezigheid van een schuur, een voormalige varkensstal, paardenstal, een weide en de buitenbak bestaat hier de mogelijkheid om enkele paarden of ander kleinvee te houden.

Tuin
Achter de woning is een deel van de tuin gezellig aangelegd met diverse beplantingen, bomen en een gazon. Achterin is een kippenhok met buitenren gesitueerd en beschikt de tuin hier tevens over een niet alledaags bijgebouw, nl. een met groen overgroeide bunker. Verder is er een buitenbak en een weide aanwezig. De verlichting en de wateraansluiting ter plaatse van de tuin maken het geheel compleet.

Schuur / Voormalige varkensstal
Direct naast de woning is een riante schuur gelegen welke is opgedeeld in diverse ruimten. Zo treft u naast een stallingsgedeelte een berging, een werkplaats / hobbyruimte en een paardenstal aan. Ter plaatse van het riante stallingsdeel zijn fraaie houten balken en spanten in zicht. De ruimte beschikt daarnaast over drie grote openslaande schuurdeuren, een loopdeur en verlichting. De achtergelegen werkplaats / hobbyruimte beschikt over een eigen meterkast voorzien van 6 groepen, aardlek en krachtstroom. De paardenstal is voorzien van een drietal deelbare deuren aan de zijkant van het gebouw, heeft een toegangsdeur aan zowel de voor- als achterzijde en heeft de beschikking over water en verlichting. Vanuit de paardenstal is binnendoor de stallingsruimte bereikbaar. De berging is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van dubbele openslaande deuren.
De naastgelegen voormalige varkensstal is opgedeeld in twee ruimtes. Het deel waar voorheen de varkens stonden (voorzien van putten en voerbakken) en een deel om een paard te kunnen plaatsen. Vanuit hier heeft u direct toegang tot de aangrenzende weide. Zowel aan de voor- als achterzijde van de stal is een toegangsdeur aanwezig.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Bouwjaar 1914
Woonoppervlakte 136 m2
Perceeloppervlakte 3.260 m2
Externe bergruimte 476 m2
Inhoud 483 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel
Energie
C.V.-ketel Nefit (Eigendom, Combiketel, 2015)
Isolatie Dakisolatie, gedeeltelijk dubbel glas
Verwarming C.v.-ketel
Warm water C.v.-ketel
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Garage mogelijk

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Schoolstraat 60 in MOLENSCHOT? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

Player wordt geladen...

Voorzijde / Straatbeeld
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Voorzijde / Entree
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Woonkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Keuken
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Bijkeuken
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Tussenportaal
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Slaapkamer begane grond
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Badkamer begane grond
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Overloop / hobbyruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Slaapkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Achterzijde / tuin
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Achterterrein
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Schuur - binnenzijde
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Stal - binnenzijde
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Stal - binnenzijde
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding