Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

MOERDIJK Lapdijk 21

Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

==========================================================================
VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. Informatiepakket met biedingsformulier en biedingsvoorwaarden op aanvraag beschikbaar.
==========================================================================

De 2 onder 1 kapwoning
Deze - nog volledig te renoveren - 2 onder 1 kapwoning is omstreeks 1933 gebouwd en is opgetrokken met steens muren (deels voorzien van voorzetwanden). De begane grondvloer is deels van hout en deels van beton. De verdiepingsvloer is van hout en de ongeïsoleerde kap is gedekt met pannen. De houten kozijnen zijn deels ingezet met dubbelglas. In de woning zijn sporen van optrekkend vocht zichtbaar en is er schimmelvorming.

De woning is in het buitengebied van Moerdijk gelegen op een mooie meanderende dijk. In de directe omgeving worden ontwikkelingen verwacht. Het voornemen is om direct aanliggend aan de Lapdijk een Logistiek Park te ontwikkelen en langs de Rijksweg A16 windturbines te plaatsen. In het achtergebied van de woning is het voornemen om een nieuwe Hoogspanningsverbinding te realiseren.

De woning
Achter de voordeur bevindt zich de entree/bijkeuken met wasmachine-aansluiting, tegelvloer, deels betegelde wanden en een zachtboardplafond. Vanuit de entree is er toegang tot de meterkast, de deels betegelde toiletruimte, de geheel betegelde doucheruimte, de keuken en de trap naar de eerste verdieping.

De keuken
De keuken heeft een eenvoudige rechte opstelling en is ingericht met onderkastjes, kookplaat, afzuigkap en een Inventum boiler (huur).

De woonkamer
Vanuit de keuken is de woonkamer bereikbaar. De woonkamer is voorzien van een schouw met kachel (asbest). Er zijn twee bedstedes in de woonkamer evenals de toegang tot de kelder. Op de vloer ligt zeil en de wanden zijn behangen. Tevens bevindt zich hier de meterkast.

De eerste verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping bereikbaar. De eerste verdieping is deels begaanbaar. Hier bevinden zich drie (slaap)kamers. Slaapkamer I bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. Deze slaapkamer heeft een eigen bergruimte.

Slaapkamers II en III bevinden zich aan de rechterzijde. Slaapkamer III is toegankelijk via kamer II. Beide kamers zijn voorzien van een dakraam.


In Moerdijk zijn plannen voor de aanleg van een Logistiek Park. Ook in de nabijheid van de Lapdijk 21. Bovendien zijn er plannen voor de realisatie van windmolens nabij de Rijksweg A16 en het realiseren van een nieuwe, extra 380 kv hoogspanningsverbinding en het reconstrueren van de bestaande 380 en 150 kv verbindingen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de gemeente Moerdijk en naar de informatieset die op aanvaag bij ons kantoor verkrijgbaar is. De dichtstbijzijnde windturbine uit het ‘Windturbinepark’ zal op circa 850 meter afstand van de woning komen te liggen. Volgens opgaaf van de gemeente komt het dichtstbijzijnde bouwvlak voor logistieke bedrijven op circa 100 meter van de woning. Raadpleeg bladzijde 1 van de brochure, de informatieset en de gemeente Moerdijk voor meer informatie over de plannen in de directe omgeving.

Wij benadrukken hierbij nogmaals dat het object volledig gerenoveerd dient te worden. Er is sprake van optrekkend vocht, vloeren lopen scheef, verdiepingsvloer is deels begaanbaar, thans is er geen verwarming en geen aansluiting op het riool aanwezig. Daarnaast is het onbekend of dat de technische installaties functioneren. Vorenstaande betreft geen limitatieve opsomming, maar het object heeft in zijn geheel achterstallig onderhoud. Verkoper staat niet in voor de funderingen, vloeren, gevels, daken, constructie, leidingen, kozijnen, beglazing, elektriciteit, water, technische installaties, afwezigheid van enig ongedierte c.q. schimmels (zoals bijvoorbeeld houtworm, boktor, zwam etc.). Het risico ligt volledig bij de koper. Koper wordt geacht hiermee rekening te houden bij het uitbrengen van een bieding.

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning
Woonoppervlakte 84 m2
Perceeloppervlakte 541 m2
Inhoud 408 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 2
Energie
Isolatie Gedeeltelijk dubbel glas
Warm water Elektrische boiler huur
Buitenruimte
Ligging Vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen
Tuin Achtertuin, zijtuin
Garage Geen garage

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Lapdijk 21 in MOERDIJK? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding