Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

MADE Sluizeweg 50

2 bouwkavels nabij Sluizeweg 50 te Made, waarvan 1 kavel inmiddels is verkocht.
De vraagprijs per kavel bedraagt € 475.000 vrij op naam. Alle kosten (bestemmingsplanprocedure, notaris, kadaster) en belastingen (omzetbelasting, overdrachtsbelasting) zijn inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de aansluitkosten op nutsvoorzieningen en riolering en de aanvraag van een omgevingsvergunning (voorheen genoemd bouwvergunning).

Bij het doen van een reactie door een kandidaat, verklaart hij/zij bekend te zijn en akkoord te gaan met het feit dat ons kantoor zijn/haar gegevens zullen verwerken en doorzetten naar de eigenaar van dit onroerend goed. De eigenaar zal dan verder contact met u opnemen.


Op de kadastrale kaart zijn kavel I en kavel II met afmetingen ingetekend.
Beide kavels zijn aan de voor- als achterzijde circa 30 meter breed.
De kavels zijn ongeveer circa 60 meter lang.

Het verkavelingsplan is een indicatie van de te bouwen woningen met bijgebouwen. De koper van een kavel is hier niet aan gebonden en kan hier, in overleg met de gemeente, een eigen invulling aangeven.

Voor de woning gelden de volgende bestemmingsplan-eisen:
maximale inhoud van 750 m³;
maximale bouwhoogte: 11 meter;
maximale goothoogte: 7 meter;
minimale afstand tot perceelsgrens: 5 meter.

Voor de bijgebouwen gelden de volgende bestemmingsplan-eisen:
bebouwingsoppervlakte: 80 m²;
maximale bouwhoogte: 6 meter;
maximale goothoogte: 3,3 meter;
minimale afstand tot perceelsgrens: 3 meter.

De bouwkavels worden ontwikkeld in het kader van de zogenoemde ‘ruimte-voor-ruimteregeling’. Op 14 mei 2020 is de gemeenteraad van gemeente Drimmelen akkoord gegaan met deze ontwikkeling en is inmiddels de formele bestemmingsplanprocedure gestart. De verwachting is dat in maart 2021 de bestemming van de kavels definitief is gewijzigd in woningbouw.

Elke kavel wordt verkocht onder de ontbindende voorwaarde dat deze uiterlijk 01 juli 2021 een bouwbestemming heeft voor een woning met bijgebouwen. Indien dit dan niet aan de orde is, dan kan de koper van een bouwkavel de koopovereenkomst ontbinden.

Zodra de bestemming gewijzigd is in woningbouw, wordt de kavel notarieel geleverd en is de koopsom verschuldigd.


Deze informatie is samengesteld om u een indruk te geven van het object. Hoewel wij bij het maken van de omschrijving zorgvuldig te werk gaan, kunnen bij afwijkingen aan deze brochure geen rechten worden ontleend. Deze informatie dient beschouwd te worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Een overeenkomst tussen partijen ontstaat alleen nadat beide partijen het met elkaar eens zijn over alle onderdelen van een mogelijk tot stand te komen koopovereenkomst en de koopovereenkomst door beide partijen is ondertekend, ongeacht of u handelt als natuurlijk persoon of in de uitoefening van een beroep of bedrijf. Vooraf hieraan kan ieder der partijen zich terugtrekken uit de onderhandeling zonder dat de wederpartij een schadevergoeding kan eisen in welke vorm dan ook.
De eigenaar van dit onroerend goed heeft ons de opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop, hetgeen voor u ten aanzien van ons uiteraard geen financiële consequenties heeft. Geheel vrijblijvend informeren wij u over de mogelijkheden voor de verkoop van uw eigen woning en/of bedrijf, het bestemmingsplan, bepalingen e.d. Uiteraard is het aan te bevelen om te zien of deskundige bijstand door bijvoorbeeld een NVM makelaar gewenst is. Voor vrijblijvende informatie kunt u contact opnemen.

Specificaties
Bouwgrond 1.800 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom, landelijk gelegen

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Sluizeweg 50 in MADE? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding