Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

DUSSEN Binnen 7

Landelijk wonen in Dussen !

Nog 1 bouwkavel beschikbaar!

Te koop: 2 naast elkaar gelegen bouwkavels van ca. 1.100 m2 en 1.250 m2 gelegen nabij monumentaal Kasteeltje van Dussen met vrij uitzicht over het agrarisch gebied.

Vraagprijzen:
kavel 1: ca. 1.100 m2 € 305.000,- vrij op naam (Deze is reeds verkocht!)
kavel 2: ca. 1.250 m2 € 325.000,- vrij op naam (Deze is nog beschikbaar!)

De nieuwe bestemming 'Wonen' is reeds geheel onherroepelijk, waardoor direct gebouwd kan worden als uw nieuw aan te vragen omgevingsvergunning verleend en onherroepelijk is.

Bouwvoorschriften:
- maximale inhoud woning 750 m3.
- maximale bouwhoogte 8,5 meter.
- maximale goothoogte 4,5 meter.
- bijgebouw: De gezamenlijke oppervlakte bijbehorende bouwwerken, buiten het bouwvlak, mag per bouwperceel niet meer bedragen dan 60 m2. In afwijking van het bepaalde onder c mag voor bouwpercelen groter van 600 m2, dit maximum worden verhoogd met 10% van deze overmaat, tot een absoluut maximum van 150 m2. De goothoogte mag niet meer bedragen dan de 3 m. De bouwhoogte mag niet meer bedragen dan 5 m.

Huidige opstallen (boerderij) worden afgebroken zodat de grond als bouwperceel aan koper geleverd kan worden.

Dussen is een landelijk gelegen dorp, deel uitmakend van de gemeente Werkendam. In een landelijk gebied horen molens en die komt u dan ook tegen in de omgeving van Dussen: Het dorp staat vooral bekend om het fraaie kasteel Dussen.
Bron foto 1 op pagina 4 Kasteel Dussen, www.google.nl.

De ligging van Dussen

De ligging van het dorp, waar u overigens uitstekend terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen, is gunstig. In vijf minu- ten rijdt u naar de A27 (Breda-Utrecht) en desgewenst bent u in een half uur in ’s-Hertogenbosch. Houdt u van water dan vindt u dat in de directe omgeving, Dussen heeft haar eigen veer- pontje naar Sprang-Capelle over de Bergse Maas met diverse jachthavens. Iets verderop, tussen Werkendam en Drimmelen ligt het prachtige natuurgebied De Biesbosch.

De voorzieningen

De Efteling bereikt u in een half uurtje. In het naburige Hank (5 km) vindt u op het Recreatieterrein De Kurenpolder een strand- bad met zandstranden en ligweiden, de speeltoestellen, surf-, duik- en zeilmogelijkheden, maar ook een 9-holes golfbaan.

Bouwen in Dussen

Twee bouwkavels voor de bouw van een vrijstaande woning met garage in het dorp Dussen. Het dorp Dussen is vernoemd naar het gelijknamige riviertje, welke tevens aan de voorzijde van de bouwkavels is gelegen. Deze twee schitterende bouwkavels samen creëren de ultieme mogelijkheid om uw eigen droomhuis werkelijkheid te laten worden op deze prachtige locatie.
Indien u deze kans aangrijpt dient u alleen nog maar de omgevingsvergunning aan te vragen. Het bestemmingsplan is reeds door de gemeenteraad vastgesteld en onherroepelijk geworden zodat u de bouwaanvraag kan gaan indienen nadat de koop gesloten is.

Aan de achterzijde van de twee bouwkavels wordt door verkoper een nieuw te graven sloot aangelegd op eigen terrrein van verkoper als goede afscheiding tussen het landelijk gebied en de bouwkavels. Het onderhoud van de sloot komt voor rekening van verkoper. Bij de verkoop van de bouwkavels wordt een kettingbeding geformuleerd dat koper de sloot vrijhoudt van bomen en takken.

Specificaties
Bouwgrond 1.100 m2 perceeloppervlak
Ligging Aan water, aan rustige weg, vrij uitzicht, landelijk gelegen

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Binnen 7 in DUSSEN? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding