Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

CHAAM Dassemussestraat 7

Eengezinswoning, vrijstaande woning

Vrijstaande woning, met naar schatting een woonoppervlak van 150m² en een inhoud van 700m³, in zeer slechte staat. De huidige bebouwing is dusdanig slecht waardoor slopen en nieuw bouwen aan de orde is; men kan het geheel als bouwkavel aanmerken.

Bestemming=bedrijf, waarbij tevens 'particuliere bewoning' is toegestaan met statische opslag zoals onder andere caravanstalling !

Chaam en omgeving
De gemeente Alphen-Chaam ligt in de groene driehoek tussen Breda en Tilburg ten zuiden van de rijksweg A58 en is in 1997 ontstaan door de samenvoeging van de dorpen Alphen, Chaam, Galder en Strijbeek.

De gemeente heeft een oppervlakte van ruim 9000 ha. en telt ongeveer 9500 inwoners. Alphen-Chaam heeft alles wat de moeite waard is. Hier vindt u een rijke historie, bossen, heide, water, fiets- en wandelpaden en
dagrecreatieterreinen.

Chaam is een groene gemeente die u rust, ruimte en natuur biedt.

In de straat is zelfs een heuse wijndomein aanwezig; genaamd Dassumus !

De bouwkavel gelegen op 5.790 m2 grond, is eventueel uit te breiden tot totaal 03.12.95 ha middels een perceel aangrenzende perceel landbouwgrond.

Op deze locatie mag een bedrijfsloods van maar liefst 1.000 m2 worden gerealiseerd, wat je elders in het buitengebied van Brabant zelden tegen komt. De maximale oppervlakte van een woning (incl. vergunningsvrij) betreft 900 m3.

Wijzigingsbevoegdheid naar wonen:

8.6 Wijzigingsbevoegdheid
8.6.1 Wijzigen naar wonen
Burgemeester en wethouders zijn bevoegd deze bestemming te wijzigen in de bestemming 'Wonen' voor zover het de voormalige bedrijfswoning betreft, waarbij moet worden voldaan aan de volgende voorwaarden:
Deze wijziging niet is toegestaan op locaties ter plaatse van de aanduiding 'Reconstructiewetzone - Landbouwontwikkelingsgebied'.
Het bestemmingsvlak wordt verkleind tot de voormalige bedrijfswoning met bijhorende tuinen, erven en verhardingen en de wijziging gelijktijdig plaatsvindt met wijziging van de overige gronden naar de aangrenzende bestemming 'Agrarisch', 'Agrarisch met waarden - Landschapswaarden', 'Agrarisch met waarden – Landschaps- en natuurwaarden 1' en/of 'Agrarisch met waarden - Landschaps- en Natuurwaarden 2', waarbij deze worden bestemd overeenkomstig de genoemde aangrenzende bestemmingen.
De oppervlakte bijgebouwen bij de woning dient door sloop van overtollige bebouwing teruggebracht te worden tot 200 m², waarbij cultuurhistorisch waardevolle bebouwing gehandhaafd dient te blijven.
De woning mag geen onevenredige beperking opleveren van de bedrijfsvoering en ontwikkelingsmogelijkheden van omliggende (agrarische) bedrijven. .
De woning dient aanvaardbaar te zijn uit een oogpunt van een milieuhygiënisch verantwoord woon- en leefklimaat.
De in de bestemmingsomschrijving aangegeven waarden mogen niet onevenredig worden aangetast.

Bron: artikel 8.6.1. van
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1723.wpDassemussestr7-VS01
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1723.wpDassemussestr7-VS01/r_NL.IMRO.1723.wpDassemussestr7-VS01.html#_8_Bedrijf

Het is ideaal om hier te starten met beroep/bedrijf aan huis!

In de brochure zijn enkele artist impressions als voorbeeld van woning en of bedrijfshal toegevoegd, maar vele andere gedachten en ontwerpen zijn eveneens mogelijk !

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte 300 m2
Perceeloppervlakte 5.790 m2
Inhoud 950 m3
Indeling
Aantal verdiepingen 2
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, landelijk gelegen
Tuin Tuin rondom
Garage Garage mogelijk

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Dassemussestraat 7 in CHAAM? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding