Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Uw nieuwe woning?

Terug naar het overzicht

BERGEN OP ZOOM Albert Cuijpstraat 37

Eengezinswoning, vrijstaande woning

De map wordt geladen…

De kaart openen / sluiten

Opknappen of bouwen….. op deze locatie kunt u kiezen!
Conform het bestemmingsplan mag er een vrijstaande woning gebouwd worden met een inhoud van tenminste 500m3 en ten hoogste 2.000m3. Maximale goot- en bouwhoogte 6,5 resp. 9 meter.

In woonwijk ‘Nieuw Borgvliet’ ligt op een riant perceel van 2180m² deze vrijstaande woning met diverse bijgebouwen. Aangezien de woning niet meer geheel voldoet aan de eisen van deze tijd bestaat hier de mogelijkheid om te verbouwen, te moderniseren en uw eigen woning te creëren. Maar u kunt hier ook kiezen voor een volledige nieuwbouw waarbij u rekening dient te houden met de huidige regelgeving.

Bergen op Zoom / Ligging woning

Bergen op Zoom is een groene gemeente, die haar inwoners veel te bieden heeft. Naast uitgestrekte natuurgebieden op de Brabantse Wal staat Bergen op Zoom bekend om de mooie oude binnenstad met tal van monumenten, historische bezienswaardigheden, een diversiteit aan winkels en gezellige terrassen.

De woning kent een gunstige ligging in de kindvriendelijke wijk Nieuw Borgvliet; een wijk ten zuiden en op fietsafstand van de binnenstad. Vanuit de woning zijn een Brede School (met o.a. peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, basisschool, consultatiebureau en het Centrum voor Jeugd en Gezin), een supermarkt, sportaccommodaties en uitvalswegen (A58 / A4) goed te bereiken.

Niet alleen vrijstaand, maar ook levensloopbestendig.
De woning beschikt naast de woonkamer, de woonkeuken en een bijkeuken ook over een slaapkamer en een douchegelegenheid op de begane grond.

Entree/gang
Vanuit de entree (voorzien van een rolluik) betreedt u de gang welke u toegang geeft tot de woonkamer. De gang is afgewerkt met een laminaatvloer, korrelstructuur op de wanden en een zachtboard plafond.

Woonkamer
De woonkamer is als het ware een doorzonkamer en heeft zowel aan de voor- als achterzijde raampartijen met elektrisch bedienbare rolluiken. Een prima ruimte die op zijn beurt toegang geeft tot de slaapkamer aan de ene zijde en de bijkeuken aan de andere zijde. De kamer beschikt over een laminaatvloer, een zachtboard plafond en een deels schrootjes en een deels granol wandafwerking.

Hoofdslaapkamer (I)
Bereikbaar vanuit de woonkamer is de hoofdslaapkamer. Deze is voorzien van een handige kastenwand, een raam met elektrische bedienbaar rolluik en aangrenzend een extra kamer. Deze extra kamer, eveneens voorzien van een raam met rolluik, zou een fijne ruimte kunnen zijn als werkkamer, extra slaapkamer of als garderoberuimte. Beide kamers zijn voorzien van een laminaatvloer, spachtelputz wanden en een zachtboard plafond.

Bijkeuken / toiletruimte
Erg praktisch is de aanwezige bijkeuken. Deze beschikt over een laminaatvloer, deels betegelde wanden, een zachtboard plafond, een klein keukenblok met RVS spoelbak en geiser. De vaste kast is een fijne ruimte voor het plaatsen van extra proviand. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de deels betegelde toiletruimte (v.v. staand toilet en natuurlijke ventilatie), de woonkeuken en het tussenportaal annex serre.

Woonkeuken / Douchegelegenheid
De keuken is ruim van opzet, doch eenvoudig voor wat betreft de inrichting. Zo treft u hier een klein keukenblok, een gasaansluiting, een afzuigkap en de aansluiting voor de wasmachine aan. De ruimte beschikt verder over een betegelde vloer, betegelde wanden en een platen plafond. Via een luik met vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder. Ook de volledig betegelde doucheruimte, voorzien van douchehoek, wastafel en natuurlijke ventilatie, is vanuit de keuken bereikbaar.

Tussenportaal annex serre
Het tussenportaal, welke gebruikt wordt als serre, verbindt de woning met de aangebouwde berg-/hobbyruimtes. Deze ruimtes bestaan onder meer uit een ruime berging (voorzien van de opstelling van de CV-ketel, merk Radson), een fietsenberging en een hobby-/speel-/werkruimte.

Hobby-/speel-/werkruimte
Deze multifunctionele ruimte is zowel via binnen als via buitenom toegankelijk. Een aangename ruimte waar u uw hobby of werk kunt uitvoeren of waar de kinderen ongestoord kunnen spelen. De ruimte is voorzien van verwarming middels een gaskachel en beschikt over vloerbedekking (waaronder een betonvloer), stucwerk wanden en een platen plafond.

Garage
Deze stenen garage is aan de woning aangebouwd. De ruimte, welke isvoorzien van een betonnen vloer en een plat dak (balken in zicht), biedt ruimte aan één auto en beschikt over een kanteldeur, verwarming en elektra.

Verdieping
Middels een afsluitbare trapopgang met bergruimte is vanuit de woonkamer de verdieping te bereiken. Hier treft u een overloop en een tweetal slaapkamers aan.

Overloop
De overloop beschikt over een klein dakkapelletje met rolluik en is afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een platen plafond. Aan weerszijde van de overloop is een slaapkamer gesitueerd.

Slaapkamer II
Deze slaapkamer is ruim van opzet, voorzien van een dakkapel en heeft bergruimte onder het knieschot. De afwerking van de kamer is gelijk aan die van de overloop.

Slaapkamer III
Ook slaapkamer III heeft dezelfde afwerking en beschikt over een zijraam voorzien van een rolluik.


Naast de vrijstaande woning zijn er een aantal bijgebouwen op het perceel aanwezig, onder meer een vrijstaande garage, een berging, een kippenhok met ren en een paardenstal.

Garage
De royale stenen garage geeft u de mogelijkheid om een tweetal auto’s te stallen en te onderhouden. Dit laatste wordt vereenvoudigd door de aanwezige smeerput. Verder beschikt de garage, welke toegankelijk is via een kanteldeur en een loopdeur, over een eigen stoppenkast, verlichting, elektra en krachtstroom.

Berging
Staat de garage vol met auto’s, dan kunt u rustig verder klussen in deze houten berging. Ook hier heeft u voldoende ruimte, elektra en krachtstroom. De berging is verder voorzien van een tegelvloer, een golfplaten dak en een schuifdeur. Aan de voorzijde is een berging aangebouwd welke erg praktisch is voor het opbergen van bijvoorbeeld tuingereedschap.


Vindt u het leuk om dieren te houden, dan bestaat hiertoe zeker de mogelijkheid. Een kippenhok met ren en een paardenstal zijn reeds op het perceel aanwezig.

Kippenhok
Het kippenhok bestaat deels uit steen en deels uit hout en is voorzien van een golfplaten dak. Vanuit het kippenhok is een uitloop aanwezig naar een ren.

Paardenstal
Ideaal voor het stallen en houden van shetlanders te houden. Achter in de tuin is hiervoor genoeg ruimte aanwezig evenals een houten paardenstal. Deze stal is toegankelijk middels een schuifdeur, beschikt deels over straattegels en heeft een golfplaten dak.

Buiten
Wanneer u aan de voorzijde van de woning staat zou u een dergelijk terrein niet verwachten. De voortuin is voorzien van diverse planten en een royale oprit welke toegang geeft aan de beide garages. De achtertuin, welke middels een houten poort is afgesloten, bestaat onder meer uit een groot grasveld, een moestuin, een druivengaard en een bos met dennenbomen. Direct grenzend aan de woning is een terras gesitueerd alwaar een grote boom zorgt voor sfeer en de nodige schaduw.

Algemeen
- Oorspronkelijk bouwjaar 1910;
- Perceeloppervlak 2180m²;
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen waarin enkele beglazing is aangebracht;
- Grotendeels beschikt de woning over rolluiken al dan niet elektrisch bedienbaar;
- De kap is niet geïsoleerd;
- Verwarming geschiedt middels een CV-ketel, merk Radson;
- Warm water via een geiser;
- Een woning / perceel met mogelijkheden!

Bestemmingsplan

Wenst u nieuw te bouwen, dan dient u de huidige regelgeving in ogenschouw te nemen. Onderstaand treft u de plankaart, de voorschriften en de toelichting van het bestemmingsplan aan.

Plankaart:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.07480000BP0053-/p_NL.IMRO.07480000BP0053-.pdf

Voorschriften:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.07480000BP0053-/v_NL.IMRO.07480000BP0053-.pdf

Toelichting:
http://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.07480000BP0053-/t_NL.IMRO.07480000BP0053-.pdf

Specificaties
Soort woonhuis Eengezinswoning, vrijstaande woning
Bouwjaar 1910
Woonoppervlakte 89 m2
Overige inpandige oppervlakte 68 m2
Perceeloppervlakte 2.180 m2
Externe bergruimte 104 m2
Inhoud 576 m3
Indeling
Aantal slaapkamers 3
Aantal verdiepingen 3
Voorzieningen Rolluiken, tv kabel
Energie
C.V.-ketel Radson
Isolatie Geen isolatie
Verwarming C.v.-ketel
Warm water Geiser eigendom
Buitenruimte
Ligging Aan rustige weg, in woonwijk
Tuin Tuin rondom
Garage Aangebouwde stenen garage, vrijstaande stenen garage, parkeerplaats

Neem contact met ons op

Vrijblijvend meer weten over Albert Cuijpstraat 37 in BERGEN OP ZOOM? Aarzel niet en neem contact met ons op via onderstaand formulier.


 

* Deze velden zijn verplicht

Player wordt geladen...

Voorzijde / Straatbeeld
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Tuin
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Tuin
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Woonkamer
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Keuken
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Hobbyruimte
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Slaapkamer begane grond
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Slaapkamer verdieping
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

Slaapkamer verdieping
Houdt de muisknop of vinger op het beeld om naar rechts/links te bewegen

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding