Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Een woning, maar dan écht nieuw

Terug naar het overzicht
IN VOORBEREIDING: De Havenmeester (Appartementen Zwaaikom) Oosterhout
Prijs op aanvraag
Oosterhout - IN VOORBEREIDING: De Havenmeester (Appartementen Zwaaikom)
  • Perceeloppervlak: -
  • Woonoppervlak: 117 t/m 452 m2
  • Inhoud: 117 t/m 452 m3

Projectomschrijving

START VERKOOP DINSDAG 29 SEPTEMBER 2020: 'DE HAVENMEESTER', luxe appartementen gelegen in de Zwaaikom te Oosterhout!

Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom.

De 22 appartementen van De Havenmeester liggen direct aan het water rond het eiland. Luxe en comfort komen samen in dit markante gebouw. Kijk uit op de jachthaven van Oosterhout en geniet van de groene omgeving van het stadseiland De Zwaaikom. Het gevoel van ruimte en vrijheid: wonen rond stad en natuur wordt hier werkelijkheid. Er zijn in totaal vijf typen appartementen beschikbaar, waaronder één uniek penthouse. Elk appartement biedt een hoog wooncomfort en beschikt over een riant balkon gelegen op het zuiden.

Deze luxe appartementen worden ontwikkeld door Vabo ontwikkeling BV en collegiaal verkocht door Van de Water en Klijsen Makelaars & Taxateurs.

Interesse? Maak een afspraak!

Het start-verkoop-evenement vindt plaats op dinsdag 29 september 2020 vanaf 17.00 uur bij Paviljoen Het Houtse Meer, Pannenhuisstraat 40 te Den Hout. Wilt u aanwezig zijn bij de start verkoop? U dient zich hiervoor (telefonisch of per e-mail) aan te melden bij één van de betrokken makelaars en een tijdvak te reserveren. Wij ontvangen u dan graag op het afgesproken tijdstip. Tijdens de start verkoop van De Havenmeester zullen wij de richtlijnen van het RIVM aanhouden.

Mocht u vragen hebben of alvast een afspraak willen maken om op 29 september de verkoopdocumentatie in ontvangst te kunnen nemen, vernemen wij dat graag.

Dit project bestaat uit 0 woningen verdeeld over 0 type.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding