Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Een woning, maar dan écht nieuw

Terug naar het overzicht
IN VOORBEREIDING: De Contreie (Ploegschaar/Gebint) Roosdom Tijhuis (ROTIJ) Oosterhout
Prijs op aanvraag
Oosterhout - IN VOORBEREIDING: De Contreie (Ploegschaar/Gebint) Roosdom Tijhuis (ROTIJ)
  • Perceeloppervlak: -
  • Woonoppervlak: -
  • Inhoud: -

Projectomschrijving

Vooraankondiging: De Contreie fase II door Roosdom Tijhuis!

Verwacht aanbod in de Contreie! Dit mooie deelplan is gelegen aan de Ploegschaar en het Gebint te Oosterhout en wordt ontwikkeld door Roosdom Tijhuis. Het project bestaat uit 15 duurzame woningen; 2 vrijstaande villa's, 8 tweekappers, 2 hoekwoningen en 3 rijwoningen!

Deze gasloze nieuwbouwwoningen worden zéér compleet aangeboden:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming en -koeling
- Met bodemwarmtepomp
- Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0,4)

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp
De nieuwbouwwoningen uit De Contreie fase II zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. De cv-ketel maakt plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van uw woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

EPC 0,4
EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie de woning heeft en hoe minder energie de woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Met een EPC van 0,4 zijn de woningen uit dit project op de toekomst voorbereid!

Interesse? Schrijf je bij ons in!
Dit project is nog in voorbereiding. De koopsommen zijn op dit moment nog niet bekend. Wij verwachten in het laatste kwartaal van 2020 samen met Van de Water Makelaardij met de verkoop van start te kunnen gaan.
Mocht je vragen hebben of je interesse alvast aan ons kenbaar willen maken, vernemen wij dat graag. Je kunt ons bereiken via nieuwbouw@klijsen.nl of 0162-426348. Je kunt je dan meteen bij ons inschrijven als nieuwbouwkandidaat, zodat wij je per mail op de hoogte kunnen houden van de ontwikkelingen en de start verkoop.

Dit project bestaat uit 0 woningen verdeeld over 0 type.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding