Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Een woning, maar dan écht nieuw

Terug naar het overzicht
IN VOORBEREIDING: De Contreie fase 2 Oosterhout
Te koop vanaf € 290.000,- tot € 590.000,- v.o.n.
Oosterhout - IN VOORBEREIDING: De Contreie fase 2
  • Perceeloppervlak: 125 t/m 660 m2
  • Woonoppervlak: 122 t/m 155 m2
  • Inhoud: 420 t/m 565 m3

Projectomschrijving

START VERKOOP VRIJDAG 9 OKTOBER 2020: De Contreie fase II!

Na een succesvolle verkoop van plan de Contreie in Oosterhout, gaat op vrijdag 9 oktober om 10.00 uur de volgende fase in verkoop!

Het aanbod bestaat uit:

Woningtype Goud
2 vrijstaande woningen (6,78 m x 10,74 m)

Woningtype Zilver
5 eengezinswoningen (vanaf 5,7 m x 9,54 m)

Woningtype Brons
8 twee-onder-een-kapwoningen (5,94 m x 10,74 m)

Deze duurzame woningen worden zéér compleet aangeboden:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief vloerverwarming en -koeling
- Zéér duurzaam en energiezuinig (EPC 0)
- Gasloos wonen, inclusief bodemwarmtepomp (lease of afkoop)
- Inclusief zonnepanelen

Dit mooie deelplan is gelegen aan de Ploegschaar en het Gebint te Oosterhout en wordt ontwikkeld door Roosdom Tijhuis.

Gasloos wonen & bodemwarmtepomp
De nieuwbouwwoningen uit De Contreie fase II zijn volledig gasloos. Dat betekent dat er geen gasaansluitingen zijn en dat je bijvoorbeeld elektrisch kookt. De cv-ketel maakt plaats voor een milieuvriendelijk alternatief: een warmtepomp. Een warmtepomp haalt warmte uit de bodem of buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van je woning en het tapwater. Roosdom Tijhuis maakt voor haar woningen gebruik van een bodemwarmtepomp. In combinatie met het Triple HR+++ glas profiteer je van een zeer comfortabel binnenklimaat en lage woon- en energielasten.

EPC 0
EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie de woning heeft en hoe minder energie de woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Met een EPC van 0 zijn de woningen uit dit project op de toekomst voorbereid!

Interesse?
Op vrijdag 9 oktober a.s. om 10.00 uur starten we met de verkoop van dit mooie project! Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen fysiek start verkoop evenement. Je kunt vanaf vrijdag 9 oktober, 10.00 uur de verkoopdocumentatie afhalen bij de kantoren van de verkoopmakelaars, Van de Water en Klijsen Makelaars & Taxateurs. Let op: je dient je hiervoor (telefonisch of per e-mail) aan te melden bij één van beide makelaars. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Indien je kans wil maken op een optie kun je tot uiterlijk vrijdag 16 oktober, 12.00 uur inschrijven bij de verkoopmakelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Mocht je vragen hebben of alvast een afspraak willen maken om op 9 oktober de verkoopdocumentatie in ontvangst te kunnen nemen, vernemen wij dat graag.

Dit project bestaat uit 0 woningen verdeeld over 0 type.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding