Klijsen Makelaardij
Naar de homepagina Menu

Een woning, maar dan écht nieuw

Terug naar het overzicht
IN VOORBEREIDING: 20 woningen De Zwaaikom Fase I Oosterhout
Te koop vanaf € 295.000,- tot € 625.000,- v.o.n.
Oosterhout - IN VOORBEREIDING: 20 woningen De Zwaaikom Fase I
  • Perceeloppervlak: 130 t/m 379 m2
  • Woonoppervlak: 112 t/m 165 m2
  • Inhoud: 400 t/m 615 m3

Projectomschrijving

START VERKOOP DINSDAG 17 NOVEMBER 2020: De Zwaaikom fase I!

De eerste woningen in de Zwaaikom gaan op dinsdag 17 november om 10.00 uur in verkoop!

Een eiland van rust in het hart van Oosterhout: dat is wonen in de Zwaaikom. Omgeven door water en op loopafstand van het centrum en de winkelstraten van Oosterhout, geniet u hier van het beste van twee werelden: wonen in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen.

Het fraaie woningaanbod zal bestaan uit:

Woningtype Thuishaven
1 vrijstaande woning

Woningtype Kade
10 twee-onder-een-kapwoningen

Woningtype de Groene Uitkijck
9 eengezinswoningen

Deze duurzame woningen worden gasloos gebouwd en zéér compleet aangeboden:

- Inclusief keukencheque
- Inclusief badkamer en toilet met sanitair en tegelwerk
- Inclusief Triple HR+++ glas in de complete woning
- Inclusief vloerverwarming op de begane grond en verdieping

Deze nieuwbouwwoningen worden ontwikkeld door Roosdom Tijhuis en zijn zeer duurzaam en energiezuinig: EPC=0! (EPC is een afkorting voor Energie Prestatie Coëfficiënt en geeft aan hoe energiezuinig de woning is. Hoe lager de waarde, hoe minder verlies van energie de woning heeft en hoe minder energie de woning nodig heeft. Het Bouwbesluit stelt vast hoe energiezuinig nieuwbouwwoningen moeten zijn. Met een EPC van 0 zijn de woningen uit dit project op de toekomst voorbereid!)

Dit mooie deelplan is gelegen op een unieke woonlocatie in Oosterhout: de Zwaaikom! Midden in het historische hart van Oosterhout ligt het eiland genaamd ‘de Zwaaikom’. Op deze unieke locatie worden diverse stijlvolle woningen en appartementen gerealiseerd als onderdeel van het project De Zwaaikom. Aan de indeling van de omliggende woningen e.d. kunnen geen rechten worden ontleend, er zijn meerdere ontwikkelaars in plan De Zwaaikom, er kunnen dus wijzigingen plaatsvinden in de definitieve omliggende verkaveling.

Interesse?
Op dinsdag 17 november a.s. om 10.00 uur starten we met de verkoop van dit mooie project! Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen fysiek start verkoop evenement. Je kunt vanaf dinsdag 17 november, tussen 10.00 en 17.00 uur de verkoopdocumentatie afhalen bij de kantoren van de verkoopmakelaars, Van de Water en Klijsen Makelaars & Taxateurs. Let op: je dient je hiervoor (telefonisch of per e-mail) aan te melden bij één van beide makelaars. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd bij de informatieverstrekking. Indien je kans wil maken op een optie kun je tot uiterlijk dinsdag 24 november 2020, 12.00 uur inschrijven bij een van de verkoopmakelaars. Na de sluitingsdatum zullen de woningen worden toegewezen aan de gelukkigen.

Mocht je vragen hebben of alvast een afspraak willen maken om op 17 november de verkoopdocumentatie in ontvangst te kunnen nemen, vernemen wij dat graag.

Dit project bestaat uit 0 woningen verdeeld over 0 type.

www.klijsen.nl maakt gebruik van cookies - lees meer of sluit deze melding